Keratine I Botox

Keratine

Een keratine behandeling gaat je haar semi permanent stijl maken op een natuurlijke manier. Het gaat er op termijn terug uit wassen en dan heb je je eigen structuur van je haar terug. Hoe vaker je de keratine behandeling herhaalt, hoe mooier we resultaten gaan bekomen.


Je herhaalt een keratine behandeling tussen de 4 à 6 maanden & bekomt mooie resultaten mits je:
- een goede naverzorging toepast thuis, de juiste producten die sulfaatvrij zijn. Aangeraden om de producten van het merk zelf te gebruiken.
- je haar niet alle dagen wast. Dit kan, maar weet dat je keratine er uit ‘wast’dus hoe meer je je haar wast, hoe sneller hij er terug uit is.

Keratine gaat:
• pluisvrij maken
• handelbaar maken
• stijl maken
• verzorgend werken
• glad maken
• beschermen
• voeden

Wat is het verschil tussen keratine behandelingen en permanente ontkrulling?
° permanente ontkrulling is een chemische keratine die de zwavelbruggen van je haren gaan breken waardoor de uitgroei heel fel zichtbaar zal zijn en je haar dit niet blijft aankunnen.

° keratine behandeling is een semi permanente behandeling die er na een 6 tal maanden uitwast. Het heeft een heel verzorgend effect, die je haren zullen glad -en stijl maken. Je haarkwaliteit zal verbeteren naarmate je keratine behandelingen gaat herhalen.

Botox

Botox is een verzorging die je aan je haren gaat geven, die hetzelfde zal gaan werken als een keratine/proteïnenbehandeling zonder het stijl te gaan maken.

Heb jij fel pluizig haar, waarmee je geen weg mee kunt?
° je haar wordt pluisvrij
° je haar zal heel zacht gaan aanvoelen
° je haar zal handelbaar worden & makkelijk zelf te drogen, zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Resultaten keratine behandelingen

Voor & na keratine behandeling

Voor & na botox behandeling